Olen työskennellyt Algol Chemicalsin prosessityöntekijäharjoittelijana Turussa. Työssäni olen päässyt soveltamaan aiempaa kokemustani kemian ja varastotöiden osalta, mutta paljon uuttakin on kesään mahtunut. 

Minua motivoi oman alan tietojen ja taitojen kartuttaminen mahdollisimman paljon ennen valmistumistani. Tällöin työelämään siirtyessäni tiedän, millainen työ minulle sopii. 

Olen luonnontieteiden kandidaatti, ja parhaillaan on menossa maisterivaiheen lopputyön teko Turun yliopistossa. Minulla on kokemusta tuotanto- ja varastoalan kesätöistä jo ennen Algolia. Lisäksi olen opiskelun ohella työskennellyt yliopistolla tutkimusavustajana erilaisissa kemian tutkimuksissa. Kesätyö Algolilla löytyi verkkosivuilta.

Algolissa kiinnosti erityisesti se, että yhtiöllä voisi olla myös tulevaisuudessa sellaisia töitä tarjolla, joista olen kiinnostunut. 

Tyypillinen päivä on pitänyt sisällään kemikaalien pakkaamista kannuihin ja kontteihin. Uudenlaiset laitteet ja kemikaalit ovat työn myötä tulleet tutuiksi, mikä onkin ollut parasta tässä kesässä työkavereiden ja helteiden lisäksi.

Kesän aikana olen tutustunut kemikaalivalmistusyksikköön ja ollut apuna yksikössä valmistettujen kemikaalien pakkaamisessa. Olen oppinut sellaisten laitteiden käyttöä, millaisia yliopistolta ei löydy. Ja olen oppinut myös käsittelemään turvallisesti suuria määriä vaaralliseksi luokiteltuja kemikaaleja.

Tulevaisuuden suunnitelmat eivät ole vielä täysin tarkentuneet, mutta se on selvää, että haluan työskennellä kemianteollisuudessa. Työtehtävänä voi olla kaikki tuotantopuolelta myyntityöhön, kunhan työssä riittää mielenkiintoa.

Hyvä työnantaja ottaa työntekijät huomioon päätöksiä tehdessä. Hyvä esimies puolestaan antaa selkeitä ohjeita ja palautetta sekä saa työntekijöistään parhaan tehon irti.


Joko Algol Group on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta